уторак, 18. фебруар 2014.

Šminka za venčanje - Airbrush šminkanje

Izabrati šminku za venčanje nije lako i zato je veoma važno da odaberete iskusnog šminkera, koji Vas neće samo našminkati, već će Vas i posavetovati kakva bi Vam šminka odgovarala i koji look je najbolji za Vas.

Šminka za venčanje mora da bude dugotrajna i zbog toga se posebna pažnja posvećuje teniranju i fiksiranju šminke, naročito u toplim letnjim danima. Osim toga, izuzetno je važno koristiti šminku vrhunskog kvaliteta, kojom se postiže pun efekat i savršen izgled kože ali i dugotrajnost koja je neophodna tog dana.






U studiju Makeup House možete se opredeliti za klasično šminkanje četkama ali i za Airbrush šminkanje.

Šta je Airbrush šminka?

Airbrush je specijalna šminka koja se nanosi u spreju i pruža osećaj lakoće i luksuza na koži koji traje čitav dan. Studio Makeup House koristi proizvode najpoznatijeg brenda Airbrush šminke - TEMPTU PRO koji u srcu svoje formule sadrži silikon koji ne začepljuje pore i tako omogućava koži da diše. Specijalni sastojci šminke pružaju neverovatnu izdržljivost na toplotu i vlagu a istovremeno daju besprekoran prirodni sjaj.

Ova vodootporna šminka, osim lakoće nošenja, pruža dugotrajnost bez potrebe za dodatnim popravkama. Airbrush šminka na bazi silikona se ne nakuplja u porama i boricama i jednom naneta, ova šminka stoji fiksirana, pružajući isti osećaj tokom celog dana.


Koja je razlika između Airbrush i klasične šminke?

Osnovna razlika je u samom sastavu šminke i načinu nanošenja. Airbrush se nanosi pomoću pritiska vazduha specijalnim pištoljem u tankom sloju prskanjem. Dok je kod klasičnog šminkanja potrebno naneti 4-6 slojeva šminke (prajmer, korektor, tečni puder, puder u prahu, rumenilo, hajlajter) Airbrush-om se isti efekat postiže u 2 do 3 tanka sloja. Osim ovoga Airbrush šminka je vodootporna, neuporedivo dugotrajnija i daje blistav i prirodan izgled. Suši se za svega nekoliko sekundi po nanošenju i ne ostavlja fleke na venčanici i velu… Airbrush šminka se veoma lako skida sredstvom za skidanje šminke.

Više o  Airbrush šminkanju možete pogledati ovde




NAPOMENA U VEZI AUTORSKIH PRAVA
Sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, slikama i ostalom materijalu na ovom blogu, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Ukoliko želite da koristite tekstove ili delove tekstova, možete to uraditi uz OBAVEZNO JASNO OBELEŽAVANJE IZVORA I OSTAVLJANJE LINKa ka originalnom tekstu na ovom blogu.

Нема коментара:

Постави коментар